Land eXpert kerttervező szoftver

A programot hosszú évek tervezői tapasztalata alapján fejlesztettük a leggyakrabban használt szakmai szoftver, az AutoCAD-be épülő alkalmazásként. Célunk a kerttervezők munkájának segítése, kényelmesebbé tétele, továbbá a hatékonyság fokozása. Az ismétlődő feladatok automatizálásával a tervező a kreatív munkára fordíthatja figyelmét, miközben terve mindig, minden tervezési fázisban naprakész marad. A programban felhasznált standard AutoCAD elemeknek köszönhetően a terve, rajzok olyan számítógépen is megjeleníthetők, ami nem tartalmazza a Land eXpert rendszert (természetesen ebben az esetben a LAND eXpert speciális funkciói nem működnek).

A program lefedi a tervezési munka minden részét: a fafelméréstől a tervezésen, dokumentáláson át a fenntartásig. Az alkalmazás egyszerre egy fájlban kezeli a tervet az engedélyezési tervtől a kiviteli tervig. Lehetőség nyílik különböző csoportosítási lehetőségek lekérdezésére, így a tervben könnyedén kezelhetőek területi lehatárolások, ütemezések.

A meglévő és tervezett növények neve, főbb tulajdonságai .txt adatbázisból hívhatóak elő a szoftverben. Az egyes növények adatai az objektumok módosítására szolgáló „tulajdonságok” ablakban is olvashatók és szerkeszthetők. A tervezett növények sorszámát nem kell megadni, mert azt a program generálja ABC sorrend alapján.

Land eXpert kerttervező szoftver: nettó 220.000 Ft


A szoftver a tervezőirodában vásárolható meg. Bemutatóval kapcsolatban kérjük, 
vegye fel velünk a kapcsolatot.